Properes activitats

Presentació del programa Arquitectura-Paisatge-Art, inauguració de la barraca de vinya del Meliton i de l'estructura Tabacu-Jazz, erigida com homenatge a les barraques de vinya. Dijous, 4 d'agost de 5 de la tarda a 10 de la nit. Lloc: Begues, masia de Can Rigol. Veure cartell.


Activitats en execució i preparació

En execució

Catalogació i senyalització de barraques, període maig-juliol 2011, mitjançant col·laboració de l'Ajuntament de Begues.


Grup de recerca i catalogació

El Centre d’Estudis Beguetans encarregà a Dos Punts Documentació i Cultura, s.l., l’organització i l’execució del projecte. L’equip de recerca i catalogació que ha portat a terme els Mòduls de la Fase I del projecte és el següent:

Producció cultural: Dos Punts Documentació i Cultura, s.l.
Direcció executiva i organització: Víctor Mata Ventura.
Direcció administrativa: Marià Hispano Vilaseca.
Direcció científica: Magí Miret Mestre, arqueòleg
Equip de ruta: Pau Martí Moreno, Quim Carvalho Vendrell.
Disseny web i programació base de dades: Arluk Software, s.l.
Control de qualitat CEB: Xavier Parellada Viladoms.
Assessoria CEB: Xavier Esteve, Ramon Figueres Oller, Josep Clavé, Anna Maria Boj.

  • Direcció de projecte: analitza, dissenya i concreta el projecte de treball. És el màxim responsable del projecte i interlocutor davant de Fundació Territori i Paisatge. Supervisa i dirigeix l’actuació de l’equip. Participa en les reunions de seguiment del projecte junt amb la coordinació científica.
  • Coordinació científica del projecte (arqueòleg): responsable de coordinar les actuacions de l’equip de recerca i catalogació. Realitza el seguiment del projecte junt amb la direcció del projecte. Responsable junt amb l’equip de recerca de definir els fulls de ruta. Assisteix a les reunions de seguiment juntament amb la Direcció de projecte i Fundació Territori i Paisatge si s’escau.
  • Equip de ruta: formen l’equip de treball dos geògrafs que desenvolupen les tasques de recerca, identificació i catalogació de les CPS. Donen suport al coordinador en el seguiment de totes les tasques que afecten el projecte. Un d’ells és el responsable d’informar la base de dades. Junt amb el coordinador, són els responsables de l’execució del projecte.
  • Equip assessor: està compost per un tècnic en patrimoni, un expert en toponímia local. Inclou la participació de persones nadiues per a la la localització de CPS. Depenen directament de la direcció del projecte.
  • Tècnic d’aplicatius informàtics: en base a l’anàlisi de requeriments realitzat per la direcció executiva i científica del projecte, porta a terme la programació i manteniment de l’aplicació informàtica, així com les modificacions que puguin sorgir en l’actual fase del projecte.
google maps
Fundació Territori i Paisatge